Codrea Residence Estate

Proiectul Codrea Residence Estate este dezvoltat pe o suprafata de 4700 m² si cuprinde un numar de 3 cladiri cu un regim de inaltime redus, P + 3E, avand un total de 100 de locuinte, atat garsoniere, cat si apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere.

Ansamblul rezidential Codrea Residence Estate va ofera pentru fiecare locuinta un loc de parcare aflate la parterul cladirii sau in curtea interioara. Tot in curtea interioara, de o suprafata ampla si bine proportionata, se gasesc si locurile de joaca pentru copii, intr-un ambient sigur si spatiul verde pe care s-a pus un accent deosebit.

0 DE LOCUINTE
GARSONIERE SI APARTAMENTE CU 2 SI 3 CAMERE
0 m² TEREN
SPCIAL AMENAJAT PENTRU DUMNEAVOASTRA
0 LOCURI PARCARE
UN LOC DE PARCARE PENTRU FIECARE LOCUINTA

CONCEPT SI VIZIUNE

Am creat un concept cu spatii ample, bine definite si ne-am propus sa dezvoltam un proiect redus ca si regim de inaltime, cu spatii verzi cat mai mari, locuri de parcare pentru fiecare locuinta, locuri de relaxare si de joaca pentru copii si ne bazam pe calitatea constructiei, a materialelor si pe siguranta totala a intregului ansamblu rezidential Codrea Residence Estate.

misiune

CEL MAI VERDE COMPLEX REZIDENTIAL DIN SECTORUL 3

Cu un perimetru de  4.700 m² al terenului pe care este amplasata constructia celor 3 blocuri, spatiul verde destinat relaxarii ramas disponibil are o dimensiune extinsa, facand din ansamblul rezidential Codrea Residence Estate unul dintre cele mai prietenoase cu mediul ansambluri de locuinte din Sectorul 3.

PRETURI CORECTE SI CONSULTANTA PROFESIONISTA

Ne dorim sa oferim cele mai bune servicii si reusim cu ajutorul consultantilor dedicati in materie de vanzari de locuinte, totul la un pret corect, minimal, dar la o calitate inalta a constructiei si a mediului in care noii proprietari isi vor desfasura viata de zi cu zi impreuna cu familia.

VALORI

Principala valoare a ansamblului rezidential Codrea Residence Estate este cea a focusarii pe siguranta.

Am creat un mediu 100% sigur, imprejmuit si cu bariera de acces, pentru a satisface nevoia umana de intimitate a tuturor clientilor ce aleg sa achizitioneze o locuinta in cadrul ansamblului nostru.

Siguranta este puctul forte al fiecarui bloc din ansamblul nostru rezidential, cladirile fiind concepute sa reziste unor seisme puternice, atat din proiectare, cat si cu ajutorul materialelor de inalta calitate folosite pentru construire.

Credem in siguranta si seriozitate si suntem 100% transparenti si deschisi catre nou, adoptand orice idee sau sfat care aduce un beneficiu real ansamblului Codrea Residence Estate.

PALLADY ESTATE ESTE 100% TRANSPARENT

ACCEPTAM PLATA PRIN CREDIT!

ECHIPA NOASTRA

codrea catalin

COORDONATOR PROIECT

Succesul unui proiect depinde strict de seriozitatea cu care tratezi fiecare amanunt al proiectului si de atentia sporita la detalii.

NAIDIN GIGI

INGINER CONSTRUCTII

Experienta in constructii este un factor important, dar permanent trebuie sa ne concentram pe noile metode si tehnologii pentru a construi cladiri rezistente si moderne.