Bine ați venit în CODREA RESIDENCE ESTATE, o oază de confort și rafinament, unde fiecare bloc este o poveste de acasă. Într-o simfonie arhitecturală perfect orchestrată, vă întâmpină blocurile noastre, cu o eleganță discretă ce se împletește armonios cu atmosfera primitoare.

Blocurile noastre sunt mai mult decât structuri de beton și cărămidă; ele sunt căminul perfect în care povestea vieții dumneavoastră prinde contur. La CODREA RESIDENCE ESTATE, am investit în detalii, aducând în fiecare locuință o senzație caldă și autentică de “acasă”.

Codrea Residence Estate vine in sprijinul clientilor nostri cu un ansamblu neaglomerat, de numai 105 de locuinte, respectiv garsoniere si apartamente de 2 sau 3 camere, format din 3 cladiri, dotate fiecare cu ascensor (lift) propriu, cu o inaltime de numai 5 etaje (P + 4E). Avem disponibile 105 de locuri de parcare pentru dumneavoastra.

 

Imaginați-vă să pășiți în holurile luminoase și spațioase, decorate cu atenție la detalii. Fiecare apartament este gândit astfel încât să ofere un echilibru perfect între funcționalitate și estetică, unde mobilierul modern și culorile calde creează un ambient primitor și relaxant.

Codrea Residence Estate beneficiaza de pații verzi generoase până la zone de recreere pentru cei mici. Aici, comunitatea este cuvântul cheie, iar spațiile comune sunt create pentru a promova interacțiunea și relațiile de vecinătate autentice.

Balcoanele generoase oferă vederi panoramice care vă vor încânta zilnic, iar în interior veți găsi bucătării moderne și băi spațioase, pregătite să vă îmbrățișeze cu un confort pe care îl veți numi cu drag “acasă“.

CODREA RESIDENCE ESTATE nu este doar un loc de locuit; este un stil de viață, unde fiecare detaliu este gândit pentru a vă face să vă simțiți cu adevărat ca acasă. Aici, suntem mai mult decât vecini – suntem o comunitate în adevăratul sens al cuvântului, iar fiecare bloc este un capitol nou în povestea dumneavoastră de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *