Compania CODREA RESIDENCE ESTATE SRL dezvolta un nou proiect imobiliar format din 3 blocuri de locuinte in cel mai curat si verde sector din Bucuresti, Sectorul 3, zona Pallady.

Aparitia constructiei CODREA RESIDENCE ESTATE este ca urmare a identificarii unei nevoi reale si sigure ale clientilor nostri de a nu mai locui in cladiri de apartamente aglomerate, cu un regim de inaltime foarte ridicat si mai ales lipsite de zone verzi si curti interioare sau locuri de parcare.

Compania Codrea Residence Estate, dezvoltatorul ansamblului rezidential Codrea Estate se orienteaza permanent catre client, oferind solutii inovative si integral personalizate, fapt care ne distinge fata de concurenta si ne pozitioneaza in topul preferintelor potentialilor clienti.

Existam pentru cerintele clientilor nostri si investim pentru a crea valoare!

Venim mai aproape de clientii nostri, cunoscandu-le nevoia de a locui intr-un ansamblu modern, occidental si verde, care sa asigure o calitate a vietii la cele mai ravnite standarde de exigenta.

Codrea Residence Estate este locul caruia puteti sa ii spuneti cu adevarat “acasa”, un loc doar al dumneavoastra si al familiei, intr-un cadru intim si in perfecta siguranta, data fiind securizarea intrarii in ansamblul rezidential printr-un sistem de bariere performant, pentru a evita accesul persoanelor ce nu fac parte din complexul dezvoltat de catre compania noastra imobiliara.

Ne-am concentrat total atentia asupra detaliilor, pana la cele mai fine si venim in sprijinul clientilor nostri cu un ansamblu neaglomerat, de numai 100 de locuinte, impartite in garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere.

Ansamblul este format din 3 cladiri, fiecare dintre acestea avand in dotare ascensoare de ultima generatie (lifturi) si avand o inaltime redusa a constructiei de numai 4 etaje (P + 3E).

Deoarece respectam dorintele si sugestiile clientilor nostri legate de spatiile verzi, de evitare a aglomeratiei si pentru a crea un mediu placut in care viata clientilor sa se desfasoare la un nivel inalt de confort, ansamblul de locuinte Codrea Residence Estate se intinde pe o suprafata ampla de 4.700 m2.

Pentru ca stim cat de important este un loc de parcare intr-o metropola atat de mare precum Municipiul Bucuresti, am creat 100 de locuri de parcare, la nivelul zero (parter).

Tot la nivelul 0 (parter) se regasesc si cele 71 de boxe de depozitare cu o marime de 5 m2, menite sa reduca locurile de depozitare din locuinte, acele spatii blocate permanent cu obiecte utilizate rar.

Avem nevoie sa visam

Cu totii ne dorim tot ce este mai bun pentru noi si familiile noastre. Baza pe care construim relatiile interumane dintre echipa Codrea Residence Estate si clientii nostri este seriozitatea si deschiderea catre nou, catre idei futuristice, dar aplicabile in deplina siguranta si care sa sporeasca nivelul de confort, cu ajutorul unor planuri arhitecturale unice, utilizand palete de culori pentru o imagine vizuala cat mai relaxanta si maximizand spatiul utilizabil din fiecare locuinta.

Visele nu sunt suficiente

Chiar daca avem nevoie sa visam, acest lucru nu este suficient.

Ne dorim sa cunoastem si cercetam nevoile fiecarui client in parte, oferindu-i o gama larga de beneficii si servicii care sa ii permita sa faca alegerea cea mai buna atunci cand cumpara o garsoniera sau un apartament in Codrea Residence Estate.

Viziunea este completata de catre echipa noastra de specialisti, care detine o experienta vasta si cu vechime indelungata, fiind insetati de cunoastere si in pas cu cele mai noi tehnologii si tendinte, totul pentru a acoperii nevoile individuale pe care fiecare client al companiei Codrea Residence Estate le are.